Over ons - De Occasion Dealer Middelburg

0118-633260
Ga naar de inhoud

Over ons


Het zou zo maar kunnen dat De Occasion Dealer u niet direct aan Zeeland doet denken. Toch mogen wij ons, met gepaste bescheidenheid, wel een Zeeuws autobedrijf noemen.

We zijn al weer tientallen jaren gevestigd in Middelburg, de Zeeuwse hoofdstad die het bezoeken meer dan de moeite waard is.

Maar ook ons bedrijf, dat zoals gezegd een lange historie heeft. In de afgelopen decennia zijn er met merkdealers en collega-autobedrijven  hechte relaties opgebouwd, waar wij trots en zuinig op zijn. Zij zorgen voor een regelmatige aanvulling van onze voorraad occasions, die wij dan op onze beurt weer aan u kunnen aanbieden. En door de beschreven achtergrond, doen wij dat met een gerust hart, omdat wij niet alleen met de autobedrijven, maar vooral ook met u als koper een even hechte relatie willen opbouwen.

Maak uw keuze uit een van onze occasions en omdat de plaatjes niet alles zeggen, nodigen wij u graag uit naar ons bedrijf te komen. Maar zijn er vooraf al vragen, mail ons of bel ons. In alle vrijblijvendheid zullen wij u te woord staan, want het aanschaffen van een andere auto vereist tijd en zorgvuldigheid en deze twee elementen achten wij van groot belang in het traject naar uw volgende auto.
De Occasion Dealer Middelburg
0118-633260 info@deoccasiondealer.nl
Arnesteinweg 41, 4338 PD Middelburg

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur
© Copyright 2018 De Occasiondealer Middelburg
Terug naar de inhoud